3H Okuma Gruplarına Davetlisiniz! Cover Image
'nın profil görseli
3H
11/26/2021

3H Okuma Gruplarına Davetlisiniz!

Liberalizm 101  ve Liberal İktisat 101 okuma grupları ile 3H  katılımcılarına interaktif bir okuma grubu deneyimi yaratarak liberalizmi geniş bir yelpazede tartışma ve öğrenme fırsatı sunuyor.

Eylül ayında başlayacak okuma gruplarımıza davetlisiniz!


Güncel politik atmosferde sürekli duyduğumuz bir kavram olan liberalizm herhangi bir siyasi felsefe akımı gibi uğradığı anlam kirliliğinden anlaşılması zor bir kavrama dönüşebiliyor.


Liberalizm 101  ve Liberal İktisat 101 okuma grupları ile 3H  katılımcılarına interaktif bir okuma grubu deneyimi yaratarak liberalizmi geniş bir yelpazede tartışma ve öğrenme fırsatı sunuyor. 2 haftada bir düzenlenecek olan okuma etkinlikleriyle, interaktif ve eğlenceli bir okuma deneyimine sahip olabilirsiniz. 


Liberalizmin temel değerlerinden, dijitalleşmeye, ekonomiden devlet ilişkilerine ve farklı liberal akımlara değinilen oturumlarda, özgür düşünmeyi teşvik edici canlı bir çevre ile alışılagelmiş okuma gruplarından farklı bir okuma ortamı yaratmayı hedefliyoruz. 


Haftalık okuma materyalleriyle desteklenecek ve davet edilen konuşmacılarla tartışma ortamının çeşitlendirilecek okuma seansları da programın bir parçası olacak.Liberalizm ve Liberal İktisat hakkında derin bir kavrayışa sahip olmak isteyen herkesi bekliyoruz. 


Başlangıç Tarihleri:



Liberalizm 101 Okuma Grubu - 6 Eylül 2022 - Başvuru Linki


Liberal İktisat 101 Okuma Grubu - 13 Eylül 2022 - Başvuru Link



Okuma gruplarına ayrı ayrı veya beraber başvurabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bu yazıları da beğeneceğini düşünüyoruz.